Krađa lančića sa staričinog vrata

Autor: Požega.EU

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Policijski službenici su na području Požeško-slavonske županije tijekom posljednja 24 zabilježili ova zbivanja:

            UKRAO LANČIĆ

U četvrtak oko 11 sati u Požegi (ulica Kralja Zvonimira) nepoznati počinitelj otrgnuo je lančić 85-godišnjakinji i potom se u nepoznatom smjeru udaljio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem kaznenoga djela.

           PREDAJA STRELJIVA

Također u četvrtak policijskim službenicima na području Badljevine osoba koja je željela ostati anonimna predala je rasprskavajuće streljivo call. 30 mm, a na području Prekopakre razno streljivo.

           NESREĆA SA ŠTETOM

Nadalje, u četvrtak oko 13.50 sati u Požegi (Industrijska ulica) 58-godišnji vozač teretnog vozila marke „Man“ požeških registarskih oznaka kojemu je bilo pridodano priključno vozilo započeo je skretati ulijevo i tom prilikom udario u osobni automobil marke „VW“, također požeških registarskih oznaka, kojim ga je nepropisno započeo pretjecati 22-godišnjak. Protiv oba vozača slijede prekršajne prijave.

           UGROZA POROMETA

U petak oko 1.40 sati u Pakracu (Ulica Augusta Cesarca) policijski službenici zaustavili su 21-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Peugeot“ daruvarskih registarskih oznaka kojemu je utvrđeno 1,67 promila alkohola u organizmu. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 

Više iz kategorije