Korona situacija se normalizira i stavlja pod kontrolu: Od 94 osobe za koje su završena testiranja samo su tri pozitivne

Autor: D.K.

Žitelji u Požeško-slavonskoj županiji mogu malo odahnuti.
Korona situacija se normalizira i stavlja pod kontrolu. Od 94 osobe koje su testirane samo su tri pozitivne. U tijeku je još 10 testiranja za koje bi rezultati trebali biti gotovi do ponoći.

U Požegi je trenutno 66 oboljelih koji nemaju veće zdravstvene poteškoće. Petero ih je na bolničkom liječenju, a svi drugi su u kućnoj izolaciji.

Brojke ulijevaju optimizam ali opuštanja ne bi smjelo biti. Trebamo postali odgovorniji i savjesniji te se na javnim mjestima pridržavati mjera fizičke distance, nošenja maski i dezinficiranja ruku pri ulasku u javne prostore.

Posjete i ulazak u socijalne ustanove kao što su domovi za stare i nemoćne, do daljnjega su ukinute, domovi zdravlja funkcioniraju tako da će se obavljati mjerenje temperature i dezinficiranje na ulazu, za sve ostale slučajeve postoje obiteljski liječnici te se svakako apelira na građane da odgode manje važne preglede.

Zbog trenutne situacije na području županije, ponovno će biti aktivirana COVID ambulanta u Požegi s radnim vremenom od 8 do 20 sati, na adresi Matije Gupca 10. Kontaktni broj ambulante: 095-340-0019.Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek