Konstituirani Mjesni odbori na području grada Pleternice: “Vi ste produžena ruka gradske uprave”

Autor: pleternica.hr

-Vi najbolje poznajete potrebe svojih sredina koje ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu i realizirati – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Dovršetkom lokalnih, ali i izbora za vijeća mjesnih odbora preostalo je održati konstituirajuće sjednice. Tako je tokom proteklog tjedna, za njih 29, svatko u svom terminu, imao istu i organiziranu u Gradskoj vijećnici.

To je prilikom, nakon odabira predsjednika i zamjenika predsjednika u kratkim crtama gradonačelnica Pleternice, Marija Šarić prezentirala model rada u naredne 4 godine. – Imamo neke nove predsjednike mjesnih odbora, ali ima i onih koji nastavljaju s vođenjem svojih sela. Način funkcioniranja ostaje nepromijenjen te će svi dostaviti svoje četverogodišnje planove kako bi u narednom mandatu planski mogli investirati u naša naselja – rekla je Šarić.

Dodala je i kako je puno toga i odrađeno u proteklim godinama, ali to svakako nije razlog da se s ravnomjernim razvojem svih naselja stane. – Mi želimo u svakom selu ostvariti jednake uvijete za naše stanovnike, stoga ste mi upravo vi bitni jer su Mjesni odbori produžena ruka gradske uprave, vi najbolje poznajete potrebe svojih sredina koje ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu i realizirati – zaključila je Šarić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88