Koncert u povodu Međunarodnog dan osoba s invaliditetom posjetio i Sv. Nikola /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Sveti Nikola nije zaboravio članove požeške Udruge osoba s invaliditetom. Posjetio ih je na njihovom koncertu organiziranom u povodu Međunarodnog dana invalida u dvorani Glazbene škole Požega. I on je poput brojnih članova Udruge i njihovih gostiju uživao u programu koji su izveli Mali tamburaški orkestar, Dječji zbor srednjeg uzrasta, učenici na pojedinim instrumentima za koje se školuju, te vokalni solisti.

Priredbu su otvorio Alen Kovačević, ravnatelj Glazbene škole i predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Jelisavka Jakovljević, koja je naglasila da i invalidi imaju pravo na život.

Ugođaju su doprinijeli učenici Lucija Sajfert, Marin Klarić, Nina Barić, Marija Filić i Valentina Matošević svirajući na klaviru, Juraj Milevoj na bisernici, Iva Žiberna na violini, Lovro Šarić na tubi, Žarko Dominik Jakovljević na trubi, Rebeka Labud na flauti, Teo Knapić na multiperkussionu, zatim na harmonici Filip Cindrić, te na gitarama Marta Morvaj i Marija Orešković. Vokalni solisti su bili tenor Dominik Budimir i sopran Karmen Szabo.

Koncert je bio praznik ljepote i zvuka. Možemo biti ponosni na nastavnike Glazbene škole i njihove učenike, koji su zapravo mladi umjetnici.

Foto: D. Mirković [FAG id=269399]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek