Koncert Pjevačkog zbora medicinskih sestara “Immaculata” u čast sv. Ivana Pavla II

Autor: DK

Koncert zbora medicinskih sestaraPOŽEGA – Na 95. rođendan, o desetoj obljetnici smrti, sv. Ivana Pavla II, velikog Marijina štovatelja u crkvi sv. Lovre u Požegi održat će se koncert duhovne glazbe ” Mariji s ljubavlju” na kojem će nastupiti članice Pjevačkog zbora medicinskih sestara “Immaculata” Opće županijske bolnice Požega.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 18.svibnja 2015. godine s početkom u 19,30 sati u crkvi sv. Lovre.

Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara u Požeškoj biskupiji osnovana je prije 18 godina i kao takva prva je katolička udruga osnovana u Požegi i na prostoru Požeške biskupije.

U udruzi, gotovo od njezina osnutka, djeluje i Pjevački zbor medicinskih sestara. To je prvi pjevački zbor medicinskih sestara u Hrvatskoj i šire. Ideja o osnivanju zbora proizašla je od samih članica udruge koje su ujedno i članice župskih pjevačkih zborova. Motivi za njegovo osnivanje su bili međusobna povezanost i druženje, borba protiv stresa koji medicinske sestre svakodnevno doživljavaju u svom zvanju kao i slavljenje Gospodina jer se zbor  bavi uglavnom duhovnom glazbom.

Svi ljubitelji glazbe, posebice one duhovne, pozvani su na koncert kojim će članice zbora nastojati obogatiti svakog pojedinca koji se odazove i bude nazočan na koncertu.

(Foto: Arhiva, pozega.eu)

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »