Konačno rješenje: Stanovnici i učenici iz Laza i Komušine od sada će do grada autobusima

Autor: D.K.

blankPOŽEGA – Ipak je pronađeno rješenje za stanovnike Laza i Komušine vezan za autobusni prijevoz tamošnjeg stanovništva i učenika koji pohađaju srednju školu. Već se duže vrijeme pokušavalo naći najbolje rješenje što je prvenstveno usporavala nedorečena zakonska regulativa. Kako doznajemo iz grada Požege pronađeno je zakonito zajedničko rješenje tako da bi ovih dana svi tamošnji učenici i stanovnici imali svakodnevno redovne autobusne linije kako u jutarnjim tako i poslijepodnevnim, odnosno večernjim satima.

Potvrdio nam je to i vlasnik Slavonija busa Franjo Matijašević.

– Sve je dogovoreno i naši će autobusi prevoziti na tom području sve stanovnike što do sada nije bio slučaj – rekao nam je Matijašević.

Zauzetošću požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića te zamjenika požeško-slavonskog župana Miroslava Grozdanića problem je prema svemu sudeći trajno riješen.

Prvi polazak je iz Laza Ćosinih u 6,35 sati prema Lazanam Vasinim i Komušini, a ta linija ide do autobusnog stajališta kod osnovne škole Antuna Kanižlića. Istim pravcem se kreće i u 12 sati.

Prva linija iz Požege ispred Kanižlićeve škole prema Komušini kreće u 11,30, druga u 13,20 dok je ona treća u večernjim satima u 18,40.

Polasci kretanja prilagođeni su prvenstveno učenicima kojima će se moći prilagoditi i drugi putnici s tog područja.

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića