Komunalac u “novim-starim” prostorima

Autor: Požega.EU

Komunalac Požega nova zgradaPOŽEGA – Obnova i uređenje zgrade Komunalca d.o.o Požega u Vukovarskoj ulici sa današnjim danom su završeni. Slijedi preseljenje svih službi ovih dana kako bi u potpunoj funkciji i na usluzi bile sve službe potrebne građanima od ponedjeljka 8.rujna 2014. godine.

Temeljito uređeni uredski prostori prostiru se na 450 m2 u koje je utrošeno oko 1,8 milijuna kuna dok je za uređenje dvorišta utrošeno oko 200 tisuća kuna. Prema riječima direktora Komunalca Ante Bekića sredstva za obnovu su u okvirima planirane investicije. Potrebno je još urediti, na drugoj lokaciji, gospodarsko dvorište što je u planu da će biti u sklopu reciklažnog dvorišta.

Komunalac d.o.o. trenutno zapošljava 107 radnika i obavlja djelatnosti koje su se i do sada obavljale dok je kao takva tvrtka u sustavu Tekije bila jedinstvena. Radi se na proširenju djelatnosti u smislu odvojenog sakupljanja otpada, reciklažnog dvorišta i sl.

Uz sve poslove Komunalac je odradio značajnu sanaciju i modernizaciju sustava grijanja u babinom Viru a u pripremi su i drugi važni projekti iz djelokruga poslovanja.

-Početkom ove godine prilikom razdvajanja od tvrtke „Tekija” puno pitanja je bilo što će se dogoditi pri osnutku firme Komunalac, hoće li se što privatizirati i da li će ljudi ostati bez posla. Možemo reći da smo u ovom trenutku povećali broj zaposlenih na 107 osoba. Aktivnosti koje radimo, adaptacija i uložena sredstva govore kakav je stav tvrtke i naših vlasnika. To će definitivno osigurati stabilnost u izvršavanju usluga koje obavljamo građanima i gospodarstvu. – rekao je direktor Komunalca d.o.o. Požega Anto Bekić.

Prostorije je blagoslovio i Božji blagoslov, na sve zaposlenike i one koji će u ove prostore dolaziti, zazvao vlč. Ivica Žuljević katedralni župnik župe sv. Terezije Avilske.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek