Koala trgovina u Požegi u novom prostoru na novoj adresi: Od odjeće do galanterije i modnih dodataka sve na jednom mjestu za prelijepi izgled /FOTO/

Slobodno se može reći da bi teško bilo pronaći onog čega nema u Koala trgovini u Požegi, koja je ovih dana svoja vrata otvorila u novom prostoru na novoj adresi, u neposrednoj blizini onog gdje je donedavno bila.

Od odjeće, majica, bluza, haljina, košulja, hlača, suknji i sakoa, do galanterijskih proizvoda, torbica, remenja, novčanika i modnih dodataka – sve na jednom mjestu za više nego prelijepi izgled u svim prigodama – sve se to može pronaći u Koala trgovini.

U trgovini će vas uz široki asortiman proizvoda dočekati ljubazno osoblje, vedrog i nasmijanog lica, koje ima više nego dobar vid ali i sluh kako bi bilo na usluzi svakom kupcu i ispunilo svaku želju i njegov zahtjev.

Profesionalan odnos prema svakom kupcu Trgovački obrt “Koala” izgrađuje i nadograđuje godinama, Osnovan je 1994. kada je započela prodaja obuće, odjeće i galanterije u njihovim prodavaonicama u Novoj Gradiški i Požegi,

Dio fotografija koje objavljujemo ne mogu reći sve što bi trebalo. Iz tog razloga zaputite se prvom prilikom u Koala trgovinu u Požegi, u Ulicu Matice hrvatske i….. nećete se razočarati.

Foto: D. Mirković [FGAL id=256173]

0 Comment