Klapa “Šufit” i “Posegana” za početak adventa

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Pjesme dalmatinskog ugođaja čut će se uskoro u slavonskoj Ateni! Naime, “Ne diraj moju ljubav” naziv je koncerta splitske klape “Šufit” trostrukih pobjednika festivala u Omišu, koji će najaviti adventsko vrijeme u ovom kraju. Ta pjesma već je doživjela veliku popularnost iako je došla u javnost prije nekoliko mjeseci.
Koncert se održava u dvorani Glazbene škole Požega 30. studenog u 19 sati, a uz dalmatinsku klapu bit će i tambura jer će kao gosti koncerta nastupiti popularni požeški tamburaši “Posegana”.

Imajući u vidu popularnost klapskih pjesama u Slavoniji očekuje se dobra posjeta u dvorani sa oko 300 sjedećih mjesta pa je moguće da će se tražiti karta više.Prodaja ulaznica po popularnoj cijeni od 30 kuna traje u kafe baru “Boba” i piceriji “Bolte”.

Medijski pokrovitelji su RVA, Poljoprivredna TV, Kronika Požeško-slavonska, portal pozega.eu i Soundset Požega, a poporu organizaciji koncerta daju Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, grad Kutjevo, restoran Schon blick iz Vetova, vinarija Galić, vinarija Vasilj, pojedine tvrtke, Agencija za marketing “Kruna” i drugi.

Više iz kategorije