Klapa Rišpet oduševila brojne Kutjevčane i njihove goste /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Dašak Dalmacije bio je prisutan na sinoćnjem koncertu u Kutjevu na kojem je nastupila klapa Rišpet i oduševila brojnu publiku.

Zaljubljenici dalmatinske pisme mogli su uživati u poznatim brojnim skladbama koje su “pivali” članovi klape, Pero Kozomara (skladatelj i producent), Ivo Amulić (solist), Frane Jukić (prvi tenor), prof. Jure Šaban – Stanić (drugi tenor i umjetnički voditelj klape), Damir Burić (bariton), Jure Bralić (bas) i Igor Visković (bas).

-Ovo je nešto prekrasno. Večeras smo spojili Dalmaciju i Slavoniju. To će za mene biti nezaboravna večer. Razmišljala sam doći ili ne zbog najave lošeg vremena, ali ipak sam sam došla sa suprugom, a i vrijeme je poslužilo. Nije mi žao što smo prešli više od 40 kilometara. Uživam, prekrasno je – rekla nam je Slavica koja je došla iz okolice Nove Gradiške.

Koncert je održan u sklopu obilježavanja Dana grada Kutjeva koji je poklon Kutjevčanima za njihov dan i njihovim gostima.

Svoje zadovoljstvo, kao organizator, nije skrivao kutjevački gradonačelnik Josip Budimir i predsjednik Gradskog vijeća Kutjeva Ivica Ribičić koji su bili u opuštenom raspoloženju sa svojim prijateljima.

Foto: D. Mirković [FGAL id=261384]

Više iz kategorije