Kazališni festival završio prije dva tjedna, a poziv posjetiteljima još stoji

Autor: DK

POŽEGA – Iako je 2. Požeški kazališni festival trajao od 4. pa do 10. srpnja na zgradi u središtu grada, gdje je smješteno kazalište,  još stoji veliki pano koji posjetitelje poziva da posjete predstave toga festivala!

Nije nam poznato da li je osoblje Gradskog kazalište na kolektivnom godišnjem odmoru, no jedno je sigurno. Zadnjeg dana festivala ili koji dan iza toga netko je bio zadužen i trebao skinuti navedeni pano.

Možemo postaviti i pitanje zar toliki broj zaposlenika koliko ih radi u Gradskom kazališti, posebice onih za koje je radno mjesto izmišljeno, nema vremena nešto na vrijeme odraditi, misleći skinuti pano ispod kojeg svakodnevno, neki i po desetak puta prođu, a da im to ne smeta ne osjećajući potrebu biti odgovorni jer ipak plaća je redovita i za razliku od mnogih jako dobra. 

Očigledno da netko u toj gradskoj ustanovi ne radi svoj posao ili se prema njemu odnosi po staroj narodnoj „brigo moja prijeđi na drugoga“. Pretpostavljamo da je za takav propust odgovorna osoba koja radi u marketingu koja je po novoj sistematizaciji zaposlena dolaskom nove garniture u grad Požegu. 

Zasigurno da odgovornima ovo ne služi na čast, a posjetiteljima grada Požege kojih ljeti ima podosta u različitim grupama, ovaj pano, kao i sugrađanima može donijeti pomutnju.

Zbog svega toga uputili smo upit Gradskom kazalištu da se očituju o zaboravnosti i uklanjanju panoa, a nakon pristizanja odgovora ćemo ga objaviti.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: