Kaptolčani se zaputili s potrebnim potrepštinama na područje pogođeno potresom

Autor: D.K.

U suradnji Općine Kaptol, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kaptol, Caritasa župe sv. Petra i Pavla, te Gradskog društva Crvenog križa Požega jutros je put općine Lekenik krenuo šleper s potrepštinama potrebnim za područje pogođeno potresom.

Naime, na inicijativu Vatrogasnog centra Kaptol, odnosno pet vatrogasnih društava s područja Općine, tokom proteklih dana prikupljena je pomoć u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština i građevinskog materijala koja će biti dostavljena onima kojima je to najpotrebnije.

Zahvaljujući načelniku općine Kaptol Mili Pavičiću pomoć stiže na područje Lekenika, sela i općine u Sisačko-moslavačkoj županiji, smještenog između Siska i Velike Gorice. Lekenik je poznat kao mjesto u kojem je smješten i SOS Dječje selo, veće od dvaju u Hrvatskoj.

Podsjetimo i kako je općina Kaptol donirala iz proračunske rezerve Sisačko-moslavačkoj županiji iznos od 30.000,00 kn za ublažavanje posljedica razornih potresa koji su pogodili to područje. Ovim se putem Kaptolčani zahvaljuju svima koji su u ovom teškom trenutku iskazali empatiju za stradale građane i odlučili pomoći onima u potrebi.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88