Kaptolački vatrogasci rame uz rame na svim poslovima i preventivnim djelovanjima sa svojom općinom /FOTO/

Autor: DK

Uz infrastrukturne radove na vodoopskrbnoj i kanalizacijskoj mreži, na području općine Kaptol, u tijeku su radovi i na uređenju, odnosno pročišćavanju – produbljivanju kanala u samom mjestu tog općinskog središta.

Uz djelatnike komunalnog pogona općine Kaptol koji su angažirani sa svojim građevinskim strojevima na tim poslovima u te radove su uključeni i članovi DVD-a Kaptol koji nakon uređenja kanala vrše probijanje i ispiranje cijevnih propusta uz pomoć nove, specijalizirane mlaznice, predviđene upravo za takvu vrstu radova.

Radovi na pročišćavanju i produbljivanju kanala izvode se s ciljem preventivnog djelovanja posebice na onim područjima koja su ugrožena mogućima poplavama i izlijevanjem oborinskih voda.

Članovi DVD-a Kaptol uvijek su na raspolaganju općini Kaptol, njenom načelniku Mili Pavičići i svim mještanima kojima je njihova pomoć potrebna. Cilj im je da kroz svoje preventivno djelovanje odrade sve ono kako bi se izbjegle eventualne ugroza, u ovom slučaju od poplava, što je njihov i jedan od ciljeva u njihovom djelovanju.

Suradnja DVD-a Kaptol kako s općinom tako i svim mještanima u svakom slučaju može biti primjer drugim jedinicama lokalnih samouprava.

Foto: DVD Kaptol

Komentiraj: