Kaptolački vatrogasci i njihova pripadajuća društva dogovorili sve aktivnosti u kojima će sudjelovati Mjesecu zaštite od požara

Autor: DK

U prostorijama DVD-a Kaptol održan radni sastanak zapovjednika Vatrogasnog centra Općine Kaptol na kojemu se razgovaralo o nadolazećim aktivnostima i planu rada u povodu mjeseca svibnja – Mjeseca zaštite od požara. Program obilježavanja zaštitnika vatrogasaca, svetoga Florijana bio je prvi na listi prioriteta te je tako dogovoreno da će se svečana proslava održati 4. svibnja 2019. godine, dok je domaćin ovogodišnje proslave DVD Alilovci. Okupljanje će biti tog dana do 17,30 sati ispred doma u Alilovcima odakle će u 17,40 sati krenuti mimohod prema mjesnoj kapeli u kojoj će se u 18 sati služiti sveta misa, a potom će uslijediti večera i zajedničko druženje u vatrogasnom domu DVD-a Alilovci. I ovom prilikom pozivaju se svi članovi da se odazovu u što većem broju i svoj dolazak potvrde odgovornim osobama u pripadajućem DVD-u.

Dana 25. svibnja u 18 sati održat će se vatrogasna smotra i združena vježba Vatrogasnog centra Općine Kaptol. Svi detalji vezani uz sam događaj bit će dogovoreni naknadno.

Na sastanku je dogovoreno i kako će se općinsko-izlučno vatrogasno natjecanje održati 1. lipnja s početkom u 14 sati. Domaćin natjecanja je DVD Doljanovci, a pripreme za natjecanje mladeži odvijat će se na igralištu u Alilovcima (kontakt broj za opremu: Damir Solić 098 974 3677). Prijave za natjecanje traju do ponedjeljka 20. svibnja 2019. godine.

Rad s djecom i mladeži jedna je od najznačajnijih aktivnosti kojoj se posvećuje puno brige i pozornosti. Svake se godine kroz različite obuke, vježbe, smotre, natjecanja i edukativne aktivnosti nastoji što većem broju mladih prenijeti znanja i iskustva, usmjeravati ih na važnost zajedničkog djelovanja, poticati osjećaj odgovornosti, kao i važnost same vatrogasne djelatnosti.

Vatrogasci su pozvali i roditelje najmlađih pripadnika da se odazovu pozivu i u što većem broju prijave svoju djecu za nadolazeće natjecanje.

Izvor: DVD Kaptol

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića