KAPTOLAČKI FESTIVAL NA MALIM EKRANIMA: Četiri televizije uključujući i CMC TV emitirale snimku „Zlatnog glasa zlatne doline 2016.“  

Autor: DK

KAPTOL/ZAGREB/VINKOVCI – Snimku ovogodišnjeg 42. Festivala tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline“, kojega je sredinom svibnja organizirala općina Kaptol pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije, do sada su emitirale četiri domaće televizije.

Ove nedjelje 3. srpnja festival je emitiran na CMC televiziji koja emitira program na državnoj razini tako da je ovu priredbu mogao vidjeti izravno televizijski auditorij u cijeloj Hrvatskoj. Ranije tj. proteklog tjedna „Zlatni glas zlatne doline 2016.“ emitiran je u dva navrata po jedan sat u programu Jabuka TV u Zagrebu koju može pratiti cijela središnja i sjeverozapadna Hrvatska uključujući i grad Zagreb tako da ona pokriva više od 1,5 milijun gledatelja.

Vinkovačka televizija već je u dva navrata emitirala snimku ovog festivala, te jedom Poljoprivredna TV, a očekuje se uskoro emitiranje na Osječkoj TV.

-Dodatno ulaganje u video produkciju, te dodatnu produkciju i poboljšanje zvuka sa festivala imaju puno opravdanje jer je festival očigledno medijski izdignut i eksponiran kao rijetko koja priredba ovog karaktera, a to nam je upravo bio cilj jer želimo da autori i izvođači pjesama mogu svoje uratke prezentirati širokom auditoriju u našoj zemlji- istakli su organizatori priredbe u Kaptolu i najavili takve aktivnosti i slijedećih godina.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: