Kapa do poda pleterničkom policijskom službeniku; osvjetlao je svoju tamno plavu uniformu i svih svojih kolega!

Autor: D.K.

Jednom lijepom gestom svjedoci smo da policijski službenici postupajući u svojim redovitim poslovima ne “vade” samo novac iz džepa građanima i vozačima zbog različitih prekršaja. Primjer koji je zabilježio jedan građanin na svom Facebook profilu, s kojim smo i kontaktirali, govori nešto sasvim suprotno.

U mirno, jučerašnje, nedjeljno popodne pleternički službenik koji je bio u službi susreo je maskiranu dječicu na cesti. Dirnuo ga je taj prizor, zaustavio se službenim vozilom i učinio nešto nesvakidašnje koji događaj otac jedne od djevojčica opisuje ovako….

Ljudi ovo moram podjeliti sa vama …
Moja kćer sa svojim prijateljicama, obučena u maskare obilazi po Pleternici prijatelje i rodbinu. I na jednom pjesackom prelazu ih zaustavi policija.
Izlazi policajac iz auta i zamislite …….. izvadi novcanik i da djeci 50 kn.
Čovječe kapa do poda, osvjetlao si svoju tamno plavu uniformu i uniformu svih svojih kolega u RH
Legenda si …Bravo!!! –
stoji u objavi na FB profilu.

Zasigurno se policajac prisjetio svog djetinjstva kada su maškare neizbježne za gotovo svu djecu. Svi su se s veseljem maskirali i obilazili susjede i rodbinu pjevajući “jedno jajce za rezance, jedan novčić za bonbončić”. Ili se možda prisjetio trenutaka kako je i njegovo dijete nekad odlazilo u maškare u trenutcima dok je on obavljao svoju časnu dužnost.

I mi se možemo pridružiti pohvalama policijskom službeniku koji je svijetli primjer svim svojim kolegama.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88