Kandidati skupine “Odvažno za Hrvatsku” predvođeni Andrejom Plenkovićem među Požežanima izrazili nadu za nedjeljnu pobjedu /FOTOGAERIJA/

Autor: D.K.

Aktualni predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, koji je i kandidat za tu funkciju za naredno četverogodišnje razdoblje i drugi kandidati, za zamjenika predsjednika i potpredsjednika, Tomo Medved, Oleg Butković te Branko Bačić posjetili su Požegu. Dočekali su ih predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a grada Požege Darko Puljašić.

Predsjednik Plenković, s kojim je bio i ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović susreo se brojnim članovima stranke među kojima su bili i zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić, pomoćnik ministra unutarnjih poslova Cvjetko Obradović, pomoćnik ministra regionalnog razvoja i fondova EU Davor Huška, predsjednik Akademske zajednice HDZ-a Požeško-slavonske županije dr.sc. Ivan Vukoja, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji Vlado Englman, zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir te načelnici općina Čaglin, Jakšić Kaptol i Velika, Dalibor Bardač, Ivica Kovačević, Mile Pavičići i Vlado Boban te zamjenik načelnika općine Brestovac Jozo Buće i drugi.

Razgovaralo se između ostalog o održavanju unutarstranačkih izbora, 15.ožujka 2020. godine za koje su rekli da neće biti odgođeni jer da za to nema razloga. Izbori se održavaju na području cijele Hrvatske, a u pravilu je to oko 100 do 150 glasača po izbornim mjestima raspoređeni tijekom cijelog dana. Poduzete su i mjere predostrožnosti na mjestima gdje će na svakom mjestu biti obavezna dezinfekcija ruku kao i sve druge koje su dane od kriznog stožera u obliku preporuka.

Foto: D. Mirković [FAG id=272933]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek