Kamperi u Pleternici: Oduševljeni ponudom i kvalitetom sadržaja

Autor: D.K.

Grupa kampera došla je u sklopu suradnje Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i grupe Bauer, a u sklopu svoje turneje posjetit će i Veliku, Kutjevo i Lipik.

Danas je više od 30 ljubitelja kampiranja posjetilo Pleternicu u sklopu turističkog obilaska Požeško-slavonske županije. Bila je to prilika za prezentaciju novostvorenih turističkih mjesta i popratnih sadržaja vezanih uz Pleternicu i okolicu.

Posebno su me impresionirali način prezentacije i kvaliteta sadržaja u Interpretacijskom centru. “Moram priznati da su moja očekivanja od posjeta Pleternici nadmašena. Imate lijepe nove zgrade, ali i priče koje ih povezuju, multimedija u dvorani je zaista vrhunska, a iskustvo koje sam imao tijekom obilaska zaista je nešto što se rijetko može doživjeti ”, kaže jedan od posjetitelja. nešto posebno iz Slavonije. “Ovo su zaista sjajni koraci. Ponuda je u prvom redu zanimljiva i drago mi je da Slavonija ide u dobrom smjeru”, dodao je.

Zadovoljna je i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić. „Drago mi je što smo prepoznati, da se trud i rad mogu vidjeti i vjerujem da će takvih posjeta u budućnosti biti više. Posebno me veseli porast broja noćenja u našim smještajnim kapacitetima u odnosu na prije nekoliko godina. Nije velika, ali je stalna i s kvalitetom sadržaja želimo posjetiteljima pružiti moderan doživljaj, ali i zadržati svoj slavonski štih “, ističe Jozić.

Dodaje da će se ponuda turističkih mjesta uskoro povećati za još jedan. “Sada imamo pred sobom dizajn uređenja interijera Muzeja Becarca. Vjerujem da će se time barem dva puta podići kvaliteta sadržaja u Pleternici jer pripremamo uistinu moderan muzej temeljen na našoj tradiciji i baštini.” Grupa kampera nastala je u sklopu suradnje Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i grupe Bauer, a u sklopu svoje turneje posjetit će i Veliku, Kutjevo i Lipik.

IZVOR: pleternica.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88