Kamionom sletio s ceste i srušio gotovo cijelu kuću: “Na svu sreću zaspala sam u kuhinji i eto ostala živa”

Autor: DK

DERVIŠAGA – Nesvakidašnja nesreća na sreću bez težih posljedica dogodila se jutros iza 6 sati u Dervišagi kada je kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka sletio s ceste udario u kuću, te je gotovo srušio.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti. Krećući se od Pleternice prema Požegi vjerojatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, te je ono zaplesalo i sletjelo s ceste u Ulici Stjepan Radića, udario je u kuću, te je gotovo potpuno srušilo, a nakon toga kamion je porušio ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu.

Vlasnica srušene kuće na sreću je ove noći zaspala u kuhinji jer da je spavala u spavaćoj sobi sigurno ne bi preživjela nesreću jer je ta soba praktički potpuno srušena.

-Čula sam toliki udarac i pomislila sam da je potres. Kad sam izišla van imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu gdje inače spavam. Na svu sreću gledajući televizor zaspala sam u kuhinji i eto ostala živa – prepričava nesvakidašnji događaj vlasnica kuće iz Dervišage. 

Vozač kamiona nije ozlijeđen. Ovdje su intervenirali vatrogasci, služba Hitne medicinske pomoći, a promet je otežan. Očevid traje nakon čega će biti poznati detalji nesreće.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: