Kafići „Sportivo“ ljetnom ponudom nadohvat ruke sportašima i posjetiteljima na Rekreaciji i bazenima

Autor: DK

POŽEGA – Uz ranije otvoreni kafić „Sportivo 1“ smješten na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi, tvrtka „Tribunalis“ iz Požege otvorila je paralelno sa otvaranjem novouređenih gradskih bazena, kafić „Sportivo 2“ na toj lokaciji proširujući tako ugostiteljsku ponudu svoga grada. Riječ je o objektima sa cjelokupnom ugostiteljskom ponudom toplih napitaka, te rashlađenih bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i sladoleda.

Ukupno je zaposleno desetak djelatnika, a riječ je o mladim i okretnim osobama koje su najkorisnije za ovaj dinamičan i zahtjevan posao usmjeren na široku komunikaciju sa gostima.

-Uz standardnu ponudu na Rekreacijskom centru pripremamo turnire u beli, uskoto ćemo organizirati turnire u pikadu, održan je turnir u streetbolu, slijedi u nogometu tako da smo na usluzi tijekom tih ljetnih zbivanja- kaže nam vlasnica objekata Karla Gotlibović , te dodaje da je uz taj objekt besplatno cjelodnevno parkiranje. Tijekom kolovoza tu će biti svakog petka popularna glazba osamdesetih godina prošlog stoljeća, a radno vrijeme je svakodnevno do 23 sata. U tom ambijentu okružnom prirodom najljepša su predvečerja i večeri kada je ugodno vrijeme pa je ovo prilika za opuštanje i druženja sa prijateljima. Zbog svega toga „Sportivo 1“ pravo je mjesto za okupljanje sportaša, rekreativaca i šetača koji se kreću tim područjem uključujući novouređenu i lijepo osvijetljenu  šetnicu uz Orljavu.

„Sportivo 2“ na požeškim bazenima ima radno vrijeme usklađeno sa onime za kupanje, a tu je ambijent kao na morskoj plaži jer je uz njega velika terasa sa velikim suncobranima i namejštajem prilagođenim kupačima. Uz sadržaje za kupače tu je i ponešto sportskih sadržaja, a slijede daljnje uređenje i opremanje igrališta za košarku, te za mališane. Ovdje se priprema uskoro i noćno kupanje tijekom kojega će „Sportivo 2“ biti naravno otvoren.

Ukras „Sportiva 2“ uz lijepi ambijenmt novosagrađenih objekata pokraj bazena dakako je prirodni okoliš bogat travom, a hladovinu tijekom dana ovih vrućih ljetnih mjeseci čine suncobrani na terasi kafića, zatim oni uz ležaljke za kupače, kao i krošnje okolnog drveća. Očigledno ja da će brojni Požežani i Požežanke, koji ovog ljeta ostaju u svome gradu, naći svoje ugodne trenutke na gradskim bazenima uz koje je neizostavna posjeta „Sportivu 2“ radi osvježenja i zadovoljstva ispijanjem tople kave ili hladnih napitaka kao i uživanje uz  sladoled.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: