Kada se želi pobijediti to je moguće

Autor: D.K.

POŽEGA – Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević sa svojim zamjenikom Ferdinandom Trohom primio je požeške i pleterničke mažoretkinje koje su se iz Italije vratile sa Europskog natjecanja gdje su polučile impresivan rezultat odnijevši na tom natjecanju medalje i pehare.

-U Italiji smo bili dio saveza na natjecanju gdje je bilo prisutno 260 natjecatelja. Bilo je jako lijepo što se hrvatska Himna slušala za što je zaslužno naših 11 mažoretkinja koliko ih se i natjecalo za nagrade. Već drugi put po redu naša seniorka Adrijana Jurić osvojila je među 23 natjecateljice prvo mjesto u solo kategoriji. Puno je truda i znoja u to uloženo. Posebno smo ponosni na Ivana Marinovića i Adrijanu Jurić koji su u paru bili treći među 22 natjecatelja. Pokazali su da su odlični seniori koji su s nama u timu četiri pet godina. Osvjetlali smo obraz županije i grada Požege naročito one djevojke koje su dugi niz godina ulagale svoj trud – istakla je predsjednica Požeških mažoretkinja Marina Mihelčić.

Pleterničke su se mažoretkinje, u sastavu hrvatske reprezentacije također natjecale u Italiji, gradu Lignanu, i to po prvi puta gdje su sudjelovale kao tim i osvojile su 2. mjesto i srebrni pehar.

– Himna Republike Hrvatske svirala se tamo gdje ste bili vi i gdje ste bili pobjednici, na što sam veoma ponosan. Kada se želi pobijediti to je moguće i može se učiniti čudo. Vi ste uspjeli i dokazali da je moguće učiniti čudo. nadam se da ovo nisu zadnji rezultati, uspjehe treba nizati, treba se boriti zbog čega su i vaši roditelji ponosni što donosite vrhunske rezultate. Uvjeren sam da ćete biti i izvrni đaci i studenti, a u budućnosti i gospodarstvenici. Kada se natječete kroz sport onda je moguće biti i dobar gospodarstvenik koji će nositi razvoj ove naše županije. Zbog toga vas odmah molim da e pomišljate otići iz Hrvatske i naše županije jer nigdje nema ljepše domovine od naše – rekao je u pozdravnom govoru požeško-slavonski župan  Alojz Tomašević.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot