Sretni Pero: “Nazvali su me i rekli da sam osvojio auto, rekao sam im da me ne zezaju jer sam star i nije mi do zafrkancije”

Autor: D.K.

(Izvlačenje nagrada u Metri)

VIŠKOVCI – Da se kupovati u “Metri” doista isplati uvjerio se Pero Knežević (70) iz Kule. On je naime, sretni dobitnik automobila Peugeot 208, automobila koji je za svoje vjerne kupce osigurao lanac prodavaonica Metra.

– Nazvali su me reći mi da sam dobio auto. Rekao sam im da me ne zezaju jer sam star i nisam baš za zafrkanciju. Stalni sam kupac Metre. Radio sam svojevremeno u Austriji i imam Pola. Iznenađen sam i sretan. Čekam susjeda da me odveze u Viškovce da mogu novi auto dovesti kući – rekao nam je 70-godišnji Pero iz Kule gdje živi sa suprugom. Još uvijek je u nevjerici da je baš on dobio novi auto.

Nagradna je igra krenula 8. studenoga 2016., trajala je do 31. siječnja 2017., a za sudjelovanje je trebalo kupiti artikle za samo 100 kuna te uz malo sreće postati dobitnikom ove vrijedne nagrade.

Na izvlačenju nagrada održanom kod prodavaonice Metre u Srednjem selu s nestrpljenjem se iščekivalo ime onog koji će s današnjim danom postati ponosni vlasnik Peugeota 208 i to ni manje ni više za samo 100 kuna.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: