Kad tamburaš slavi 18. rođendan – na proslavi se okupe njegove brojne kolege, prijatelji, kumovi i rodbina /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Sve poznatiji mladi tamburaš Mihael Ribičić iz Grabarja, vokalni solist u tamburaškom sastavu De Gotho proslavio je 18. rođendan u zajedništvu sa svojim najmilijima, roditeljima, rodbinom, kolegama i prijateljima u Etno kući Bello. Bila je to prava proslava, a kakva bo mogla biti kad se na jednom mjestu okupe brojni tamburaši koji su se izmjenjivali i „proizvodili“ milozvučne glasove i zvukove iz tamburaških instrumenata.

Roditelji otac Ivica i majka Marija (u svom rodnom selu Bučju poznatija kao Željka) više su nego ponosni na svog sina Mihaela kao i na još dva svoja potomka, sinove Stjepana i Fabijana koji su također vezani za glazbeni svijet. Samozatajni baka i djed, Marija i Stjepan sve su budnim okom pratili vidno ponosni na svog najstarijeg unuka.

Posebno je ponosan bio Mihaelov kršteni i krizmani kum Željko Bajt iz Zarilca i njegova odabranica Ana. O njihovom raspoloženju najbolje progovaraju fotografije koje objavljujemo.

Sve u svemu svi su uzvanici bili veseli i raspjevani, a kako i ne bi bili u ugodnom i prijateljskom okruženju domaćina Mihaela, njegovih i njegovih roditelja koji su se pobrinuli za domaću kapljicu vrhunskog vina i gastro specijalitete. Druženje je potrajalo dugo u noć koje se prepričava i nekoliko dana nakon proslave rođendana.

[FAG id=272812]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek