Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Kad se ruke mještana Lukača slože, uz pomoć gradonačelnika puno toga se može

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Mario Bošnjak i Dražen Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Kad se složne ruke mještana Lukača slože uz pomoć gradonačelnika puno toga se može

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Mario Bošnjak i Dražen Krstanović

Poznati su mještani Lukača, mjestašcu u sastavu grada Kutjeva, po različitim društvenim aktivnostima. Uvijek složni, tijekom cijele kalendarske godine organiziraju kulturne, sportske, gastronomske i druge manifestacije koje su svaki puta sve posjećenije na zadovoljstvo tamošnjih mještana i njihovih gostiju.


Njihov rad prepoznaje i lokalna samouprava, grad Kutjevoi gradonačelnik Josip Budimir, koji redovito izdvaja sredstva kako bi im pomogao u njihovom radu. Uz mjesni dom u sklopu kojeg je i vatrogasno spremište, koji dobiva poprima novi izgled uslijed vanjskog i unutarnjeg uređenja, grade se sjenica i pecalo za buduća  događanja i okupljanja mještana.


Tijekom izgradnje i završnih radova na sjenici u sklopu mjesnog doma vrijedne mještane posjetio je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, koji je uz prethodnu financijsku, svojim dolaskom dao i osobnu potporu svim njihovim aktivnostima uz obećanje da će i dalje budnim okom pratiti, pomoći im, u okviru mogućnosti Grada, u svemu što rade kako bi na zadovoljstvo svih njih Lukač bilo mjesto ugodnog življenja.


Kroz medijsko praćenje i naš će portal dati svoj doprinos kako bi riječju i fotografijom prenio sve ono što se radi i što će se u budućnosti raditi.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo