Jurica Janković novi je predsjednik NK “Dinamo” Vidovci – Dervišaga

Autor: D.K.

Na redovnoj godišnjoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba “Dinamo” Vidovci-Dervišaga za novog predsjednika je izabran Jurica Janković iz Vidovaca. Na tom mjestu zamijenio je dugogodišnjeg predsjednika Tomislava Čabraju koji je ostavio više nego uredno stanje u klubu gledajući kako na sportske uspjehe tako i na financijsku stabilnost kluba.

Jurica Janković svoje prve nogometne korake započeo je upravo u svom matičnom klubu u kojem je postao predsjednik. Njegovim stopama nastavio je njegov sin koji igra za starije pionire i juniore. Inače, predsjednik Jurica Janković je i član veteranske momčadi, a bio je do sada i u određenim upravnim tijelima kluba tako da mu je situacija i rad u klubu jako dobro poznat.

Za očekivati je da će novim s idejama novi predsjednik Jurica Janković dati svoj doprinos u još većem jačanju kluba zajedno sa svojim suradnicima.

Što drugo preostaje već uputiti iskrene čestitke novom predsjedniku Jurici Jankoviću čiji ćemo rad kako njegov tako i kluba kao portal pratiti.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88