Juniori pleterničke Slavije pružili dostojan otpor (FOTO GALERIJA)

Autor: D.K.

PLETERNICA – Dva pogotka gostujuće momčadi GNK “Dinamo” na početku utakmice u 8. i 18. minuti kao da su odredila kako će do kraja utakmica zavšiti, a treći pogodak u 63. minuti bila je za je Dinamovce toča na “i”.

Strijelci za GNK Dinamo bili su, Matija Fintić, Mihovil Rašić i Tin Kulenović. Iako je kroz cijelu utakmicu gostujuća momčad dominirala nekoliko prilika su imali domaćini uz jednu veoma dobru priliku Lea mikića koji je u jednom trenutku izravno zaprijetio vrataru, ali je na kraju lopta otišla iznad gola.

Damir Bognar, trener juniora Slavije

-Dinamo je napravio veliku stvar što su nam vrlo rano dali gol. Sve u svemu, mislim da smo pružili dobar otpor. Žao mi je što nismo duže držali tu nulu, da je duže rezultat bio neriješen, vjerojatno bi bolje igrali – rekao je trener juniora Slavije Damir Bognar.

Da su trebali pružiti jači otpor, a da je bilo malo i straha među mladom ali veoma dobrom ekipom Slavije priznao nam je Dino Bognar.

Dino Bognar, igrač juniora Slavije

-Nismo pružili dobar otpor od prve minute, malo smo se uplašili. Oni su uzeli loptu u svoje ruke. Imali smo onu dobru situaciju kad je Mikić zapucao. Da smo tada zabili gol sigurno bi se utakmica okrenula i išlo bi dosta toga u našu korist. Tako je kako je ipak trebamo biti zadovoljni rekao nam je Slavijin junior Dino Bognar.

Nogometnu utakmicu je pratilo oko 1000 gledatelja koji su bili pravi navijači i nagrađivali pljeskom poteze i uspjehe obiju momčadi.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije