Jubilarna lovačka zabava u godini slavlja osam desetljeća „Vranovca“ /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VETOVO – Lovačko društvo „Vranovac“ iz Vetovo upriličilo je svoju tradicionalnu desetu po redu lovačku zabavu u vetovačkom restoranu Schon blick, a okupilo se više od stotinu njihovih članova sa suprugama, zatim prijatelja i kolega iz susjednih lovačkih društava požeškog kraja među kojima je bio i Božidar Terzić, potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije. Potporu organizaciji ove priredbe dali su grad Kutjevo, Požeško-slavonska županija, te brojni sponzori i prijatelji lovaca.

Ove godine vetovački lovci slave osam desetljeća rada svoga „Vranovca“ pa je ova zabavna priredba uvod u tu svečanost.

-Pozdrav svima, hvala na odazivu, a u ime svih lovaca ispričavam se našim suprugama što često zbog lovačkih aktivnosti izostajemo iz kuće i od obitelji-kazao je u pozdravnoj riječi sudionicima lovačke zabave Dario Gotštajn, predsjednik LD „Vranovac“.

Sudionici su kušali brojne lovačke specijalitete ovoga kraja, a supruge su u povodu Dana zaljubljenih Valentinova darivane cvijećem.

Priređena je i tombola sa niz vrijednih nagrada, a kroz cjelovečernje druženje nastupio je Bankrot band pod vodstvom Vjekoslava Šljerića, koji je rasplesao dvoranu izvodeći najpoznatije popularne pjesme uz koje su brojni gosti zapjevali i dobro se raspoložili.

/Foto: D.K./

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: