Josipović: Naša generacija zahvalna je na svemu što ste učinili za nas (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

DSC_0332 (Small)POŽEGA – Među više od 500 umirovljenika predsjednik RH dr. Ivo Josipović, kojem je u pratnji između ostalih uzvanika bio saborski zastupnik Zdravko Ronko, u povodu Dana starijih osoba otvorio je u Požegi 13. Susrete umirovljeničkih glazbenih skupina i pjevačkih zborova  s područja Požeško-slavonske županije kojima je čestitao njihov dan.

-Naša generacija je zahvalna na svemu što ste učinili jer ovo što mi danas imamo vi ste stvorili- poručio je na otvaranju priredbe dr. Josipović dodajući da glazba oplemenjuje čovjeka, te širi optimizam, zadovoljstvo i ljubav. Najavio je da će odlaskom u mirovinu i on pjevati u ovakvim zborovima, a za posjeta Požegi u pješačkoj zoni, gdje je bila kontrola zdravlja ljudi, susreo se sa građanima i srdačno razgovarao. Nazočio je predavanju   dr. Aleksandra Vukića „Slavonija kao povijesna jezgra EU“, a razgledao je novouređene prostore požeške Kaznionice.

Susreti umirovljeničkih glazbenih sekcija i pjevačkih zborova okupili su u devet skupina  više oko 150 sudionika, koji su izvodili izvorne i popularne pjesme, a čestitku za marljiv rad uputio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, pokrovitelj priredbe, te Josip Kovačić, predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske.

Predsjednik podružnice umirovljenika Požeško-slavonske županije Zvonko Čorak uručio je zahvalnice sudionicima i pomagačima priredbe na kojoj su nastupili izvođači iz Požege, Pleternice, Pakraca, Lipika, Pleternice, Jakšića, Kaptola, Velike, Brestovca i  Vetova.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot