Josipa Miličević povjerenica HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju

Autor: D.K.

Josipa-MiličevićPOŽEGA – Ostavkom Dražena Đurovića na članstvo u stranci i predsjedničko mjesto u Županijskoj organizaciji HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju stranka je ostala bez čelnog čovjeka. Kako je poznato on je podnio ostavku zbog nezadovoljstva stanjem u stranci, a navodno se iza toga valja i njegovo nezadovoljstvo ponuđenim relativno niskim mjestom na izbornoj listi  5. izborne jedinice za parlamentarne izbore 8. studenog.

HDSSB je odlučio da povjerenica stranke za ovu županiju bude Josipa Miličević, predsjednica Gradske organizacije HDSSB-a grada Kutjeva i predsjednica Gradskog vijeća Kutjeva, gdje je u Kutjevu su na gradonačelničkom i dogradonačelničkom mjestu osobe iz HDZ–a Josipa Budimir i Ivica Malnar. Ona je duže vremena prisutna u gospodarstvu svoga kraja, a kroz rad u HDSSB se politički proflirala što su pokazali prošli parlamentarni, te lokalni izbori u Požeško-slavonskoj županiji, te gradovima Požegi, Kutjevu i Pleternici, ali i nekim općinama ovoga kraja. Bez sumnje u tim rezultatima gospođica Miličević ima veliki doprinos kao ključna osoba oko koje su se vrtile sve aktivnosti HDSSB-a od osnivanja te stranke do danas.

Josipa Miličević obnašat će dužnost povjerenice HDSSB-a za ovu županiju do izvanrednih izbora u stranci, a očekivanja su da će to biti ubrzo nakon izbora za hrvatski parlament.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot