Josip Ređo SDP-ov adut za požeško – slavonskog župana!?

Autor: D.K.

Dok je čelništvo SDP-a na čelu s predsjednikom Peđom Grbinom predstavilo Mitra Obradovića, kandidata te stranke za požeškog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, ostala je nepoznanica tko će od kandidata u utrku za požeško-slavonskog župana.

Sve su glasnija nagađanja kako će SDP za požeško – slavonskog župana istaknuti i podržati Josipa Ređu, bivšeg predsjednika Uprave Kutjevo d.d.. Prijedlog će prema središnjici SDP-a o Ređinoj kandidaturi uputiti požeško-slavonska organizacija na čelu s Mitrom Obradovićem koji je, kako doznajemo, o tome već informirao stranačkig šefa Peđu Grbina.

Prema našim informacijama SDP-ova središnjica nema ništa protiv prijedloga požeško-slavonske organizacije te bi suglasnost uz dodatne konzultacije trebala uskoro stići iz Zagreba u Požegu.

Što se tiče SDP-ovih kandidata u drugim gradovima i općinama o njima se još razgovara. Nije poznato hoće li u svim jedinicama lokalnih samouprava na području Požeško-slavonske županije SDP imati svog kandidata ili će podržati nekog s druge stranačke, odnosno nezavisne liste.

Bilo kako bilo u narednim tjednima biti će veoma zanimljivo pratiti donošenje političkih odluka i isticanje kandidata kako za gradonačelnička tako i načelnička mjesta.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek