Josip Ćulumović snimio pjesmu i video spot pod nazivom Rijeka života /VIDEO SPOT/

Autor: D.K.

Na duhovnoj glazbenoj sceni naše zemlje sve poznatije ime je Josipa Ćulumovića koji je učitelj u zagrebačkoj osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić, godinama je glazbeno pratio pokojnog Tomislava Ivančića, te posljednjih nekoliko godina aktivno sudjeluje na festivalima duhovne glazbe.

Roditelj, učitelj i kantautor snimio je sedam autorskih pjesama, a u pripremi ima još sedam s kojima bi onda bilo dovoljno materijala za prvi studijski album duhovne glazbe. Za njega je glazba medij kroz koji Gospodin djeluje. Svjestan svojih ograničenja, ne smatra se vrhunskim pjevačem, već slugom beskorisnim.

-Duhovnom glazbom počeo sam se autorski baviti 2015.godine kada sam uglazbio prvu autorsku pjesmu Oživi nas sad na tekst prijateljice Maje Vasilj. Do tada sam redovito gitarom pratio našeg predragog prof. Tomislava Ivančića na vjeronaucima za mlade, te međunarodnim studijima Hagioterapije i duhovnim vježbama. On me pitao zašto ne stvaram svoju glazbu i vjerujem da moj glazbeni put prati Njegova molitva i zagovor – ističe Ćulumović i dodaje da mu je prije nego je preminuo poklonio pjesmu Upoznaj sebe za koju sam napisao tekst i glazbu. Bio je jako zadovoljan tom pjesmom je dalo vjetar u leđa da nastavi putem duhovne glazbe, te će uskoro objaviti prvi album.
Što se tiče pjesme “Rijeka života” za koju predstavljamo video spot, tekst je nastao u ožujku 2018.

-Tada sam u srcu osjetio nadahnuće da će ova pjesma biti mnogim ljudima utjeha i donijeti mir u srca. Onda to još nisam razumio jer je sve bilo nekako mirnije, ali nakon svih ovih događanja oko nas sam svjestan potrebe donošenja nade i ljubavi svim potrebitima, a to je danas sve više ljudi. Prva verzija pjesme u obliku lyrics videa objavljena je u ožujku prošle godine kada nas je zadesio potres u Zagrebu, te pandemija koronavirusa – nastavlja Josip Ćulumović dodjući da je video uradak napravio dragi prijatelj, karmelićanin o.Tiho Radan.

Izlazak spota se poklopio s potresima koji su nas ponovno zadesili.

-Spot bi posvetio svim stradalima u potresu, te oboljelima od koronavirusa, ali i svim dobrim ljudima iz Hrvatske i svijeta koji su pritekli u pomoć potrebitima u ovoj nevolji. Na kraju bih zahvalio Josipu Šukeru na predivnom aranžmanu za ovu pjesmu te mladoj darovitoj djevojci Rebeki Čuljak koja je osmislila video spot – kazao je na kraju kantautor. 

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88