Još jedno gradilište na području grada Pleternice: Odobreno bespovratnih 380 tisuća kuna za obnovu zgrade DVD Sulkovci

Autor: DK

Energetskoj obnovi na području grada Pleternice priključuje se i zgrada Vatrogasnog doma Sulkovci za koju je stigla obavijest iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u grad Pleternicu da se predlaže dodjeljivanje bespovratnih sredstava u iznosu od gotovo 380 tisuća kuna.

To je još jedna očekivana obavijest Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. pristigla je u ured pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić.

Velika su ulaganja u energetske obnove zgrada na području grada Pleternice, Za energetsku obnovu Športsko-rekreacijskog centra Buk odobreno je 350 tisuća kuna, dok su za obnovu sportskog objekta u Kuzmici također odobrena sredstva za sufinanciranje koji su radovi u vrijednosti nešto više od 600 tisuća kuna. U energetsku obnovu uključen je i Društveni dom u Blacku koji se radovi procjenjuju da će biti oko 300 tisuća kuna.

Odobrena su i bespovratna sredstva za energetsku obnovu zgrade Društvenog doma u Zarilcu koja je prijava ocijenjena prihvatljivom. Nedugo za tom obavijesti pristigla je još jedna i to o prihvatljivosti troška za energetsku obnovu Društvenog doma u Bilicama, koju će investiciju Fond za zaštitu okoliša sufinancirati s gotovo 277 tisuća kuna. Prihvaćeno je i sufinanciranje energetske obnove zgrade DVD-a u Požeškim Sesvetama i to gotovo 300 tisuća kuna bespovratnih sredstava.

Za očekivati je da će pristići još koja obavijest o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu zgrada. Koja? To je možda poznato pleterničkoj gradonačelnici Antoniji Jozić koja sve te natječaje i prijave budnim okom prati

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: