Još jedna višemilijunska investicija na području općine Jakšić pri samom kraju: Vodovodno-kanalizacijska mreža u Tekiću do kraja srpnja!

Autor: D.K.

Projekt izgradnje vodovodne i kanalizacijske mreže u naselju Tekić, na području općine Jakšić vrijedan nešto više od 3,7 milijuna kuna pri samom je kraju. Završetkom tih radova sustav vodoopskrbe i odvodnje u tom naselju osjetno će se poboljšati kvaliteta življenja tamošnjim stanovnicima u a šezdesetak kućanstava.

Kanalizacijska mreža duga je oko 2.800 metara, u sklopu koje se ugrađuje kombinirani gravitacijsko-tlačni sustav, te se spaja na ranije izgrađeni pročistač otpadnih voda u susjednom naselju Bertelovci.

Dinamika radova je u planiranim rokovima na koje je uz mještane Tekića ponosan i općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević koji priprema nove investicije na području svoje jedinice lokalne samouprave u skladu s proračunskim mogućnostima. Unatoč nešto manjem prilivu proračunskih sredstava u općinsku blagajnu uzrokovano koronavirusom svi projekti koji su panirani u 2020. godini trebali bi se i ostvariti.

-Tekić je osmo naselje u našoj općini koje će dobiti pitku vodu i kanalizaciju u svoja domaćinstva, a preostaje da se u dogledno vrijeme riješe i naselja Cerovac i Granje za koje imamo građevinsku dozvolu. Radimo sve da zacrtane projekte ostvarimo – ističe načelnik Kovačević.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88