Još jedna teža prometna nesreća na cestama Požeštine – u Bektežu: Jedno dijete i troje odraslih prevezeno u požešku bolnicu /FOTO/

Autor: DK

Oko 16 sati u mjestu Bektež došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je, prema prvim informacijama ozlijeđeno troje odraslih osoba i jedno dijete.

Nesreća se dogodila kako doznajemo zbog oduzimanja prednosti prolaska na skretanju iz Bekteža prema Gradištu.

Kako doznajemo vozilo VW Polo požeških registarskih oznaka kretalo se iz pravca Našica prema Požegi, a Hyundai, našičkih registarskih oznaka iz pravca Požege prema Našicama.

Prema riječima očevidaca vozilo Hyundai je imalo namjeru skrenuti s glavne ceste na sporednu, prema Gradištu, kojom je radnjom oduzelo prednost prolaska Polu uslijed čega je došlo do izravnog sudara.

U Polu se nalazio otac s 10-godišnjim djetetom. U vozilu Hyundai su bile dvije starije osobe.

Uz tim medicinske pomoći pomoć unesrećenima pružali su i članovi Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, Dobrovoljno vatrogasnog društva Bektež i Kutjevo.

Promet kroz Bektež se kreće otežano, a po dovršetku policijskog očevida bit će poznato više detalja o uzroku prometne nesreće i težini ozljeda unesrećenih.

Podsjetimo, i noćas je oko tri sata bila jedna prometna nesreće između Ašikovaca i Zarilca, o čemu smo pisali, u kojoj je jedan mladić zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

[FGAL id=263548]

Više iz kategorije