Još jedna požeška infrastrukturna investicija u vrijednosti 550 tisuća kuna

Autor: DK

POŽEGA – Infrastrukturni radovi koji su u planu požeške gradske uprave realiziraju se planiranom dinamikom. Ponekad administracija uspori dinamiku radova zbog rješavanja i ishodovanja potrebne dokumentacije ali se se u konačnici riješi na zadovoljstvo svih strana što je rezultat i početka radova u požeškoj ulici Marije Jurić Zagorke.

Vrijednost radova je 550 tisuća kuna u sklopu kojih će se postavit novi asfalt i nogostup s jedne strane ulice u dužini 170 metara. Izvršeni su zahvati na oborinskoj odvodnji i vodovodu što je bilo potrebno odraditi prije asfaltiranja.

-Ovo je treća ulica ove godine u kojoj krećemo s radovima. Ovdje ima značajnih problema, baš kao i u Ulici Ivana Gundulića i u ulici Dragutina Tadijanovića. Ovo je prva ulica koju ćemo sada urediti. Nadam se da će stanovnici ovog područja biti zadovoljni jer rekli smo da idemo u cjelovito rješavanje, dio po dio. Nastojat ćemo ove godine završiti probleme koji se ovdje pojavljuju posebice za vrijeme kišnih dana, a tijekom ljetnih mjeseci nastojati realizirati sve planove vezane uz niskogradnju i ulice u gradu – rekao je gradonačelnik Neferović dodajući kako se na pola godine zna kakvo je stanje i koji su troškovi.

-Možda će doći do određenim manjih odstupanja kada su u pitanju rokovi, može se dogoditi da se neka ulica ove godine ne stigne odraditi iako je bila planirana, ali će se onda prolongirati za proljeće iduće godine. Sve što smo građanima obećali, to ćemo i izvršiti – dodao je rekao gradonačelnik Vedran Neferović s kojim je u obilasku početka radova bio i njegov zamjenik Mario Pilon.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: