Još jedan zavidan uspjeh malih gimnastičarki i gimnastičara Sokola

Autor: Požega Portal

blankPOŽEGA – Gimnastičko natjecanje 52. kupa, 4. kolo za djevojčice u C programu, 3. kolo za djevojčice u B programu i natjecanje za dječake – 4. kolo u D, C i B programu održano je u sportskoj dvorani Grabrik gdje su gimnastičarke i gimnastičari Sokola dominirali i prednjačili u pobjedama i osvojenim peharima.

Natjecanja je otvorio gradonačelnik Požege Vedran Neferović u nazočnosti predsjednika Gimnastičkog društva Sokol Krešimira Pavelića i drugih sportskih dužnosnika te roditeljai prijatelja malih natjecatelja koji su došli pokazati svoja umijeća. Na natjecanju su bile zastupljene gotovo sve ekipe iz Slavonije, Belog manastira, Osijeka, Vukovara, Slavonskog Broda, Pleternice, Vinkovaca i kao domaćina ekipa iz Požege.

Za Gimnastičko društvo Sokol natjecale su se u kategoriji mlađih kadetkinja u C programu, Tea Čavec, Gabrijela Jurić i Marija-Ljubica Nosić. U kategoriji – kadetkinje C programa natjecale su: Antonija Nigović, Jelena Nigović i Lorena Kukić.

U zahtjevnom B programu u kategoriji juniorki natjecale su se, Andrea Došlić koja je osvojila 3. mjesto u pojedinačnom plasmanu i Tonka Pavelić koja je osvojila 1. mjesto u istoj kategoriji juniorki B programa.

U muškim kategorijama za kadete D programa snage su odmjeravale,  Gabrijel Šunjo, Luka Miloš, Domagoj Jurković, Ivan Horvat, Ante Matešić, Leon Pejša, Nikola Macaljuk koji je osvojio 2. mjesto pojedinačno i Jure Obradović koji je osvojio 1. mjesto u pojedinačnom plasmanu. za pohvalu je dječaka jer su osvojili prvo mjesto u ekipnom plasmanu.

U kategoriji juniori D programa, natjecali su se, Gabrijel Aladrović, Leo Lelas, Ivan Aušprung, Fran Josipović, Petar Šarčević, Matija Markanjević koji je osvojio 3. mjesto pojedinačno, Matko Badrov s osvojenim 2. mjestom pojedinačno i Alen Miić, koji je osvojio 1. mjesto u pojedinačnom plasmanu. Ekipa juniora D ujedno je i ekipni prvak.

U kategoriji juniori C program, Bruno Devčić osvojio je 1. mjesto pojedinačno, a u kategoriji kadeti C programa, Jan Letić osvojio je 1. mjesto u pojedinačnom plasmanu.

Gimnastičko društvo Sokol se na ovom natjecanju okitio sa nekoliko pehara, a kao šećer na kraju bilo je proglašenje završnice kupa u D programu gdje su dječaci ekipni pobjednici u obje kategorije, kadeti i juniori, završnice kupa.

Za čestitati je svim sudionicima natjecanja na izvrsnim rezultatima a organizatorima kao i uvijek na dobroj organizaciji onako kao to i priliči pravom domaćinu.

blank blank blank

blank blank blank blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića