Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

JOŠ JEDAN URADAK POŽEŠKIH GLAZBENIKA: Zlatko i prijatelji snimaju novu pjesmu koju su zajednički napisali

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | JOŠ JEDAN URADAK POŽEŠKIH GLAZBENIKA: Zlatko i prijatelji snimaju novu pjesmu koju su zajednički napisali Požega.eu | JOŠ JEDAN URADAK POŽEŠKIH GLAZBENIKA: Zlatko i prijatelji snimaju novu pjesmu koju su zajednički napisali

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA - I ove zime u tonskom studiju „Takt“ u Vidovcima  vlasnika Ivice Bumbe ponovno se okupila glazbena skupina  Zlatko & Prijatelji o kojima smo ranije pisali jer su protekle godine snimili jedan album s kojim žele sačuvati od zaborava nekadašnje vlastite skladbe, te snimili jedan video spot.

Ovih dana snimaju novu pjesmu pod nazivom „Gad“ za koju je tekst napisao Zoran Teodorović-Zoki, a glazbu i aranžman su napisali Zlatko & Prijatelji dok je ton majstor i izvršni producent Ivica Bumba.

-Pjesma je pri kraju snimanja, nakon čega slijedi miksanje, a kada bude zgotovljena imat ćemo je prilike svi preslušati- kazao nam je Zlatko Antunović, inicijator ove aktivnosti.

Evo ekipe koja radi na ovom zahvatu: Marko Pavičić (vokal), Nebojša Bencetić (također vokal), Željko Romić (gitare), Vjekoslav Leikauff (klavijature), Ivica Bumba (bas gitara) i Zlatko Antunović (bubnjevi).

Kako smo napomenuli pjesma se snima u tonskom studiju „Takt“ dugogodišnjeg požeškog glazbenika Ivice Bumbe, koji nakon nastupa u požeškim sastavima dvadesetak godina svira u poznatom sastavu „Zlatne strune“ iz Đurđenovca. Njegov obrt bavi se održavanjem i servisiranjem kompjutorske i elektroničke opreme, u sklopu njega je opremljen tonski studio gdje je već snimljeno niz pjesama u izvođenju brojnih izvođače i sastava, a dio snimljenih skladbi izveden je na domaćim festivalima ponajprije na „Zlatnim žicama Slavonije“, „Aurea festu“, Zlatnom glasu zlatne doline“ i drugima.

Foto: Z.A.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo