JOŠ JEDAN URADAK POŽEŠKIH GLAZBENIKA: Zlatko i prijatelji snimaju novu pjesmu koju su zajednički napisali

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – I ove zime u tonskom studiju „Takt“ u Vidovcima  vlasnika Ivice Bumbe ponovno se okupila glazbena skupina  Zlatko & Prijatelji o kojima smo ranije pisali jer su protekle godine snimili jedan album s kojim žele sačuvati od zaborava nekadašnje vlastite skladbe, te snimili jedan video spot.

Ovih dana snimaju novu pjesmu pod nazivom „Gad“ za koju je tekst napisao Zoran Teodorović-Zoki, a glazbu i aranžman su napisali Zlatko & Prijatelji dok je ton majstor i izvršni producent Ivica Bumba.

-Pjesma je pri kraju snimanja, nakon čega slijedi miksanje, a kada bude zgotovljena imat ćemo je prilike svi preslušati- kazao nam je Zlatko Antunović, inicijator ove aktivnosti.

Evo ekipe koja radi na ovom zahvatu: Marko Pavičić (vokal), Nebojša Bencetić (također vokal), Željko Romić (gitare), Vjekoslav Leikauff (klavijature), Ivica Bumba (bas gitara) i Zlatko Antunović (bubnjevi).

Kako smo napomenuli pjesma se snima u tonskom studiju „Takt“ dugogodišnjeg požeškog glazbenika Ivice Bumbe, koji nakon nastupa u požeškim sastavima dvadesetak godina svira u poznatom sastavu „Zlatne strune“ iz Đurđenovca. Njegov obrt bavi se održavanjem i servisiranjem kompjutorske i elektroničke opreme, u sklopu njega je opremljen tonski studio gdje je već snimljeno niz pjesama u izvođenju brojnih izvođače i sastava, a dio snimljenih skladbi izveden je na domaćim festivalima ponajprije na „Zlatnim žicama Slavonije“, „Aurea festu“, Zlatnom glasu zlatne doline“ i drugima.

Foto: Z.A.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88