JOŠ JEDAN PRIJEVOZNIK PUTNIKA U POŽEŠKOM KRAJU: Taxi Zele daje popuste do kraja godine

Autor: PROMO

POŽEGA – Od početka listopada u Požegi je počeo s radom obrt pod nazivom „Taksi Zele“ kojemu je djelatnost prijevoz putnika, te dostava robe na području Požeške kotline, a i šire. Vlasnik mu je Alen Zelenbaba koji je za potrebe toga posla nabavio osobni automobil Passat karavan , a ovisno o potrebi koristi uz njega i autoprikolicu.

-Radnim danom od 7 do 15 sati gradska vožnja stoji 15 kuna jer želimo biti konkurentni na ovdašnjem  tržištu- kaže nam Požežanin Alen i dodaje da će do kraja godine imati popuste za sve vožnje u odnosu na druge taxi prijevoznike u ovome kraju. A konkurencija?

-Ne zanima me konkurencija jer ja imam svoj put i svoje način rada, te mislim da će uspjeti –  nastavlja Alen Zelenbaba. Dodaje da će naglasak u radu dati svim korisnicima, a posebno osobama starije životne dobi kojima su ovakve usluge itekako potrebne.

Sa ovim vozilom on radi i dostavu različitih predmeta i robe sa jedne lokacije na drugu tj. na tražene lokacije kao na primjer prijevoz namještaja, bijele tehnike, plinskih boca, kupljene robe iz prodavaonica i drugog dakako po prihvatljivim cijenama. Uz to moguća je i kupovina sa dovozom robe i kućnih potrepština za korisnike koji to sami ne mogu obavljati.

-U našem gradu, kao i u okolici nema dovoljno parkirališnih mjesta za taxsi vozila, a k tomu još je dio njih na neodgovarajućim lokacijama pa se mi moramo snalaziti na razne načine – zaključio je Zele i dodao da u radu surađuje sa drugim taxi prijevoznicima ovoga kraja.

Inače njegov mobitel broj 099 34 100 34 uključen je zbog ovog posla od 0 do 24 sata tako da je za korisnike dostupan u svakom trenutku.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »