JOŠ JEDAN POZIV PROIZVOĐAČIMA POVRĆA I VOĆA: Tvrtka Marinada d.o.o. otkupljuje sve viškove po tržišnim cijenama – kontaktirajte Otkupni centar u Donjem Miholjcu

Autor: DK

Brojni povrtlari i voćari suočeni su s problemom plasmana proizvoda zbog zatvaranja Gradske tržnice u Požegi. Dobru vijest upućuje tvrtka Marinada d.o.o. – Otkupni centar Donji Miholjac. Odgovorne osobe su nam u telefonskom razgovoru potvrdile kako imaju kapaciteta da otkupe sve viškove proizvoda povrća i voća te da ih proizvođači slobodno mogu kontaktirati.   

-Već smo dogovorili prve isporuke s nekim proizvođačima s područja Požeštine. Proizvode otkupljujemo po tržišnim cijenama koje nakon pakiranja upućujemo prema narudžbama u trgovačke centre i druge prodavaonice. Kao tvrtka smo prepoznati po kvaliteti proizvoda koje otkupljujemo ali i prodajemo iz kojeg razloga isti tražimo i od naših kooperanata – proizvođača. Neka am se povrtlari i voćari jave kako bi dogovorili način i dinamiku isporuke – rekla nam je Radmila Tatarin voditeljica Otkupnog centra u Donjem Miholjcu.  

Kontakt telefon za sve dogovore oko otkupa i isporuke je 099 493 15 33 /Radmila Tatarin/

Tvrtka Marinada d.o.o. ima otkupna mjesta u Donjem Miholjcu, Varaždinu, Opuzenu i Lozanu pokraj Virovitice. Velika većina povrća koje se nalazi u trgovačkim centrima od poznatog je proizvođača što je i određena sigurnost krajnjih kupaca.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »