Još jedan Erasmus+ program na požeškom Veleučilištu

Autor: Požega.EU

POŽEGA –  Požeško Veleučilište provodi još jedan program Erasmus+ na kojem ovih dana sudjeluju gosti predavači iz Francuske i Slovenije, a predavanja i praktične radionice traju cijeli ovaj tjedan.

Barbara Pisker koordinatorica programa Erasmus + na Veleučilištu u Požegi

-S nama su danas i gosti, profesori iz francuskog konzorcija poljoprivrednih fakulteta. Oni povezuju poljoprivredna poduzeća i obrazovane institucije, posjetili su Alles, a posjetit će i Kutjevu te Vinariju Krauthaker, dok sutra odlaze u Osijek na Poljoprivredni fakultet. Što se tiče sličnih programa u tijeku je natječaj za Erasmus program u kojem je ponuđen cijeli niz aktivnosti kako za studente tako i za profesore. Natječaj se zatvara u utorak, a upravo tog dana je i Erasmus info dan kada će na Veleučilište doći gosti iz Grčke koji rade na povezivanju i pronalaženju mjesta studentima za stručnu praksu – istakla je Barbara Pisker koordinatorica programa Erasmus + na Veleučilištu u Požegi.

Kroz program Erasmus Veleučilište u Požegi ima potpisan sporazum o mobilnosti studenata i predavača s europskih učilišta i veleučilišta. Iskustva iz Francuske studentima su prenijeli gosti iz Toulousea, francuski konzorcijs poljoprivrednih fakulteta, a svoj iskustva o procesima u poduzetništvu cijeli ovaj tjedan predaje im Tim Kremič iz Slovenije koji ima tvrtku za obrazovanje nautičara i partner je u školi stranih jezika u Ljubljani.

Tim Kremič iz Slovenije

-Prvi dan smo pričali općenito o poduzetništvu, ispričao sam im o svojim početničkim greškama i onom što sam iz njih naučio. Moja motivacija je bila da ih potaknem da oni koji su već razmišljali o poduzetnitvu krenu u to, a oni koji nisu da vide kako to svatko može biti ukoliko ima ambiciju i  želju – rekao je Kremič.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot