Još dvije ulice na području općine Jakšić u novom sjaju, treća u pripremi: Iz proračuna se izdvaja više od 400 tisuća kuna

Autor: DK

Mještani Rajsavca i Jakšića imaju itekako razloga za zadovoljstvo. Obećanje općinskog načelnika Ivice Kovačevića je ispunjeno, dovršeno je asfaltiranje odvojka ulice prema groblju u Rajsavcu, a tijekom dana treba biti asfaltiran dio ulice Kralja Tomislava u Jakšiću.

To su bili planirani i predviđeni radovi za koje su bila osigurana sredstva u općinskom proračunu, 300 tisuća kuna. Provedenim natječajem te poslove je dobila i izvršila tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o., domaća, provjerena tvrtka za koju se može reći da je specijalist u obavljanju takvih radova.

Ako vremenski uvjeti to dopuste u planu je da se do kraja izvrše pripremni radovi i asfaltiranje ulice Zorana Grubera u Eminovcima, što je također predviđeno da se odradi u tekućoj godini.

Polako se zaokružuje cjelina asfaltiranja ulica na području općine Jakšić u ovoj godini. Kako doznajemo od načelnika općine Jakšić Ivice Kovačevića već je u pripremi proračuna za narednu godinu predviđeno asfaltiranje određenih cesta u Eminovcima, gotovo u dužini više od jednog kilometra i preostale ne asfaltirane u Jakšiću. Ne bi trebalo sumnjati u izvršenje planiranih poslova jer sve što je bilo najavljivano i obećano odrađeno je.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: