Još će tri televizije emitirati snimku „Zlatnog glasa zlatne doline 2018.“ iz Kaptola

Autor: DK

FESTIVAL ĆE TAKO MOĆI VIDJETI GLEDATELJI 11 TV POSTOJA NA KONTINENTALNOM DIJELU RH

KAPTOL – Što se viši bliži 11. svibanj kada se u Kaptolu održava tradicionalni 44. po redu Festival tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2018.“ širi se krug medijskih pokrovitelja te priredbe, a tako i broj domaćih televizija koje će emitirati snimku festivalskog programa.

Prethodnih godina snimku, koju je pripremila snimateljska ekipa „Studija Paradigma“ iz Osijeka emitiralo je osam televizija, a od ove godine to će još biti Slavonskobrodska i Varaždinska televizija, te TV Srce iz Čakovca.

Nakon posljednjih dogovora medijski pokrovitelji ovog festivala su Poljoprivredna TV(Požega), Portal pozega.eu, Kronika požeško-slavonska, Osječka TV, Vinkovačka TV, Trend TV(Karlovac), RVA, Soundset radio Požega, CMC TV, Jabuka TV, DMC televizija(svi iz Zagreba), te Plava TV(Virovitica), Varaždinska TV, SB TV(Slav. Brod) i Srce TV.

Imajući to u vidu poznato je da će festivalski program iz Kaptola biti u mogućnosti pratiti široki gledateljski auditorij cijele kontinentalne Hrvatske zaključno s Gorskim kotarom.

Kako je poznato festival će donijeti 18 novih pjesama uz izvođenju brojnih tamburaških sastava i vokalnih solista uz pratnju tamburaša Rubato, nastup gosta večeri Slavonskih lola iz Đakova, a proglasit će se pobjednici i dodijeliti nagrade najboljim izvođačima po ocjenama stručnog suda i glasovanju posjetitelja u dvorani kaptolačkoga Vatrogasnog doma.

Foto: Arhiva, pozega.eu

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: