Jednominutni filmovi zbog posebnih okolnosti prikazuju se ovog tjedna na više lokacija u Požegi, a gledanje na distanci

Autor: D.K.

GFR Film video udruga iz Požege po tradiciji organizira Hrvatski festival jednominutnih filmova, koji je zapravo svjetska smotra u toj oblasti. Ove godine to će biti po 28. put, a umjesto u svibnju termin je promijenjen zbog pandemije koronavirusa pa će se sve zbivati ovog tjedna tako da ljubitelji sedme  umjetnosti moći gledati projekcije iz automobila u DRIVE-IN kinu ili drugim lokacijama u gradu!

Program počinje u srijedu 29. srpnja kada će biti prikazano 28 minuta izabranog program jednominutnih filmova u Tom klubu od 20.30 sati te  u ugostiteljskom objektu Beer Ti & Ja(ulica Matice hrvatske 2) u isto  vrijeme. Nadalje u  navedenim objektima iduće večeri od 20.30 sati bit će prikazano još 28 minuta izabranih nagrađenih  jednominutnih filmova.

Završno u petak 31. srpnja na parkiralištu Hotela Grgin dol će se održati službeni festivalski program u 19 sati koji će se moći gledati iz automobila, (moći će se doći od 18 do 18.45 sati), a gledatelji će taj program moći pogledati još od 21 sat na istoj lokaciji uz ulazak od 20.45 do 21 sat, te još u tome terminu u Tom klubu, zatim u Beer Ti & Ja i diskoteci Platinum.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek