Jedinstvena Ženska odbojkaška rekreacijska liga u Hrvatskoj

Autor: Požega Portal

Odbojkašice veterankePOŽEGA – Nakon kraćeg odmora s novom sezonom kreće i Ženska odbojkaška rekreacijska liga grada Požege za veteranke. Predstavnice ekipa koje se natječu u međuvremenu su održale zajednički sastanak te se dogovorile o propozicijama u novoj sezoni prema kojima veteransku ligu neće više moći igrati niti jedna osoba mlađa od 25 godina, dok će nove igračice koje će se eventualno priključivati ekipama, morati imati navršenih 30 godina. Kotizacija po ekipi kao i lani iznosit 1.300 kuna.

Od natjecanja u ovoj je sezoni odustala ekipa Poljane tako da će u novoj sezoni sudjelovati 11 rekreativnih ekipa. To su Brestovac, Požega, Policija, Papuk, Obrtnička, Vallis Aurea, Euroherc, Bolnica, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, Hrvatske šume te Jadransko osiguranje koje je promijenilo ime u Pin ekskluziv. Prvo kolo igra danas od 16,00 sati a sezonu u sportskoj dvorani Grabrik otvaraju odbojkašice Požege koje će snage odmjeriti protiv Hrvatskih šuma. Sat vremena poslije sastaju se Policija i Pin exsklusiv.

Naslov prvaka ŽOL Požega brani ekipa Brestovca, koje će ovoga kola biti slobodna. Utakmice će suditi požeški odbojkaški suci Karlo Janček i Damir Potočnjak.

Ženska odbojkaška rekreacijska liga u Požegi tako se ove sezone organizira po 12. put i jedinstvena je u Hrvatskoj.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.