Izvrsni rezultati biciklističkog LUKS Racing Team kluba

Biciklisti u pakracu 25.5.2014.POŽEGA / PAKRAC – U Pakracu se vozila utrka koja se bodovala za Kup Hrvatske u Cross Countryu na kojoj je uz klubove iz Hrvatske sudjelovao i požeški biciklistički  klub LUKS Racing Team.

U kategoriji Početnika do 14 godina sudjelovao biciklist Mirko Budimlić, koji je vozio utrku na stazi dužine 400 metara, koji je odvozio 6 krugova i zauzeo treće mjesto.

Nastupili si i  natjecatelji u kategoriji Kadet, u kojoj je boje kluba LUKS Racing Team branio Zvonko Pedić koji je po dosta sparnom vremenu odvozio utrku u dužini 9800 metara i zauzeo četvrto mjesto sa zaostatkom od manje od minute za trećeplasiranim.

U kategoriji Veterana u kojoj je LUKS Racing Team klub također imao svog predstavnika vozio je Krešimir Pavičić  koji je u utrci u dužini od 15 kilometara osvojio vrlo dobro peto mjesto u konkurenciji veterana biciklista iz cijele Hrvatske.

Ovom utrkom biciklisti LUKS Racing Teama nastavljaju pohoditi utrke koje se boduju za Kup Hrvatske i ovim utrkama sa mladim snagama stječu potrebno iskustvo za nastavak sezone.

Iduća utrka koja se vozi je međunarodna utrka ranga UCI C1 koja se vozi u Samoboru i na kojoj će naš požeški klub nastupiti u punom sastavu.

0 Comment

Send a Comment