Izvrsna Požežanka Vesna Pisarović i osječka publika ispisali glazbeni vikend koji se pamti

Autor: Jelenko Topić

Glazbena euforija oko Vesne Pisarović, nastavlja se još jače. Nakon odlična dva, rasprodana koncerta u splitkoj Zenti, te u Primoštenskoj Aurori, red je došao na Osijek. U vikendu za nama, glazbenica koja kao magnet privlači publiku svih generacija, zajedno sa svojim bendom, po prvi puta nastupila je u Dvorani Gradski vrt.

blank

Svi oni koji su odlučili subotnju večer provesti u Vesninom društvu, nisu nimalo pogriješili, a koncertni prostor bio je premali za sve željne odličnog provoda. I prije samog izlaska na pozornicu, omiljene im pjevačice, okupljena publika, plesala je i pjevala, kao jedno, a samim time dalo se naslutiti, kako će i sam koncert proteći u uzavreloj atmosferi.

Upravo tako, ako ne i bolje, bilo je, čim su krenuli taktovi prve pjesme, ‘Dolje na koljena’, kojom je otvorila nastup. Nakon spomenutog, jedan za drugim nizali su se hitovi, ‘Da znaš’, ‘Jutro donosi kraj’, ‘Da sutra umrem’, ‘Srela sam anđela’, ‘Neka ljudi govore’, ali i mnogi drugi. Više od dva sata zajedničkog druženja Vesne i osječke publike, proletjelo je u trenu, pa tako nije ni izostao izlazak na bis, koji su svi euforično ispratili.

blank

Kao i na prethodnim koncertima, i u Osijeku su se ponovile slike, gdje je prolazak kroz publiku bio gotovo nemoguć, ali to nikoga nije smetalo. Sve navedeno, potvrda je kako se atmosfera na Vesninim koncertima, ne može riječima opisati, već doživjeti iz prvih redova. 

Za sve one koji nisu imali prilike doći na dosadašnje nastupe, vjerujemo kako smo vam dali dovoljno razloga, da prvi idući ne propustite.

Sve informacije i novosti, možete pronaći na Facebook stranici, kao i na Instagramu Vesne Pisarović, ali i na društvenim mrežama Hit Recordsa.

blank

Izvor: Hit records

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića