Izvlači se stotinu nagrada „Vladorena kave“

Autor: Jelenko Topić

Izvlačenje nagrade Vladorena kava kronika.hrPOŽEGA – Dugi niz godina tvrtka „Vladorena“  u vlasništvu požeške obitelji Drežnjak nagrađuje vjernost svojih potrošača. Tako je od 1. studenog prošle godine trajala nagradna igra „Vladorena kava nagrađuje“ za koju se u subotu 6. lipnja u 13 sati na terasi ispred pizzerije „Mama mia“ i slastičarnice „Dolce vita“ izvlače dobitnici svih stotinu nagrada.

Uvjet za sudjelovanju u nagradnoj igri je da pošaljete omote od dva kilograma „Vladorena kave“ na adresu tvrtke, gdje je do izvlačenja pristiglo više tisuća pošiljki.

Prva nagrada je potrošačka kartica Splitske banke u vrijednosti od pet tisuća kuna, druga potrošačka kartica u vrijednosti od dvije tisuće kuna, a slijede još brojne nagrade kao što su bijela tehnika, aparati za kućanstvo, kišobrani, pizze iz „Mama mije“, torte iz „Dolce vite“ i drugo.

Organizatori pozivaju sudionike igre da dođu na javno izvlačenje kojom prigodom će ih počastiti proizvodima „Mama mije“ i „Dolce vite“ uz prigodan program.

(Foto: Ilustracija)

Više iz kategorije