Izvještajna skupština HNS-a – liberalnih demokrata

Autor: D.K.

POŽEGA – Članovi Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati podružnica Požega održali su svoju redovnu izvještajnu skupštinu. Čelništvo stranke tom je prilikom prezentiralo aktivnosti koje su bile provedene tijekom ove godine kao plan rada za iduću godinu.

Predsjednik ogranka Damir Kovačević iskazao je zadovoljstvo što HNS-ovci nakon punih dvanaest godina u Gradskome vijeću grada Požege imaju predstavnika , odnosno vijećnicu koja sudjeluje u donošenju odluka. Zahvaljujući toj činjenici prema gradskom su vijeću upućeni mnogi prijedlozi a vijećnica Tamara Puač zajedno s drugim vijećnicama u oporbi, ukazivala je i na propuste u radu i povrede poslovnika gradske vlasti.

I sama vijećnica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Tamara Puač istaknula je kako je u početku bilo nesnalaženja, no da je uvijek nastojala dati konkretne prijedloge što nije bilo uvijek jednostavno jer je te prijedloge većinom gradska vlast smatrala nedovoljno konkretnim. No bez obzira na sve ova će stanka kako su oboje istaknuli uvijek raditi za dobrobit svih građana te i nadalje davati prijedloge na sjednicama Gradskog vijeća.

Više iz kategorije