Izrada pecala, kamina, roštilja i podruma od stare cigle: Specijalizirana tvrtka za te poslove „Dado-gradnja“ vlasnika Davora Baričevića /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Unazad tri godine u Grabarju djeluje tvrtka „Dado-gradnja“ kojoj je vlasnik mladi poduzetnik Davor Baričević, a osnivanjem te tvrtke krenuo je ozbiljno u poduzetničke vode radi bavljenja poslova visokogradnje, niskogradnje, završnih radova u graditeljstvu i uređenja fasada. Do sada je nekoliko manjih poslova obavio u ovome kraju kao napr. popločavanje staza na groblju u Grabarju, a najviše je građevinskih radova obavio na području Jadrana.

-Dolje smo imali izgradnju više objekata, sada gradimo apartmane na Čiovu za ulagača iz Norveške, a putem javnih natječaja dobili smo izgradnju dva objekta u dvije slavonske općine i to dječjeg vrtića u Rešetarima, te reciklažnog dvorišta u Ivankovu – kaže nam Davor i dodaje da su se posebno specijalizirali za izradu podruma, kamina i roštilja od stare cigle(opeke). On je izučeni majstor za zidarske i tesarske poslove, a već je stekao dosta iskustva na brojnim gradilištima.

Da bi mogli izvršiti dogovorene poslove u zadanim rokovima nabavili su potrebne strojeve, opremu i vozila, a zasada nemaju problema sa radnom snagom.

-Imam desetak radnika uglavnom iz našeg kraja, te dio iz bližeg područja susjedne Bosne i Hercegovine tako da možemo efikasno djelovati kao složna ekipa, a vikendima su zaposlenici slobodni osim u iznimnim  situacijama kada nešto moramo završiti – kazao nam je na kraju Davor Baričević, koji u slobodno vrijeme često zapjeva kao član muške pjevačke skupine „Grabarčani“ u svome selu.

[FAG id=281034]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek